2021-10-04

Lene Nording-Grooss ny kommunikationschef i Nordnet Danmark

Nordnet, der er Danmarks største platform for opsparing og investering, ansætter Lene Nording-Grooss som kommunikationschef i Danmark. Nordnet har netop rundet 300.000 danske kunder og fokuserer på at tilbyde en brugervenlig platform og et bredt udbud af investeringsmuligheder til konkurrencedygtige priser.

Anne Buchardt, landechef i Nordnet Danmark, udtaler:

–  Kunderne strømmer fortsat til Nordnet i Danmark. Vi har nu mere end 300.000 kunder og mærker for alvor danskernes stigende interesse for investeringer og øgede fokus på lave omkostninger for at få mest muligt ud af opsparingen. Samtidigt skruer vi løbende op for nye produkter og services. Og det skal Lene hjælpe med at udbrede kendskabet til.

Nordnet har en mission om at gøre opsparing og investering tilgængeligt for alle ved at udfordre de etablerede spillere og give private investorer adgang til produkter, information og værktøjer, som typisk ellers kun er tilgængelige for professionelle aktører. Samtidig giver Nordnet adgang til det sociale investornetværk Shareville, hvor brugerne kan følge hinandens tips og investeringer.

Lene Nording-Grooss har været ansat i Danske Bank som presseansvarlig for Danica Pension og BG Bank, været pressechef i PenSam og håndteret presse for to socialministre. Hun er cand.jur. fra Københavns Universitet og har tidligere arbejdet som journalist i Danmarks Radio. De seneste år har hun arbejdet som senior konsulent med bl.a. kompetence- og lederudvikling samt procesfacilitering i forskellige organisationer.

Lene Nording-Grooss, kommunikationschef i Nordnet Danmark, siger:

–  Nordnet er en spændende virksomhed i vækst med en stærk mission om at gøre investeringer og pension let og ligetil for alle uanset uddannelse, alder, køn og økonomi. Jeg glæder mig meget til at arbejde med at styrke den danske investeringskultur og samtidig være med til at sætte spot på vigtige emner som ligestilling, bæredygtighed og gennemsigtighed i takt med, at flere og flere ser muligheder i at investere deres frie midler og styre pensionen selv.

Anne Buchardt tilføjer:

–  Med ansættelsen af Lene har vi fået et stærkt kort på hånden til at styrke vores kommunikation i Nordnet Danmark. Lene brænder for investering og hendes brede erfaring med kommunikation og økonomiske emner kombineret med et kreativt tankesæt giver hende præcis de kompetencer, vi har brug for, for at kunne fortsætte vores vækst på det danske marked.

For mere information, kontakt:

Johan Tidestad, kommunikationschef Nordnet
+46 708 875 775, johan.tidestad@nordnet.se

Lene Nording-Grooss, Kommunikationschef Nordnet Danmark,
+45 31 53 50 13, lene.nording-grooss@nordnet.dk

Nordnet er en ledende nordisk digital platform for opsparing og investering. Gennem innovation, enkelhed og transparens udfordrer vi traditionelle strukturer og giver private investorer adgang til samme information, værktøjer og service som professionelle investorer. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.