2023-06-14

Mari Rindal Øyen blir ny sjef for Nordnet i Norge

Mari Rindal Øyen har fått rollen som ny leder for Nordnets norske virksomhet. Hun tiltrer stillingen 1. september 2023.

Mari Rindal Øyen har en lang karriere fra finansbransjen, og har jobbet i finanskonsernet Storebrand siden 2006. Hun kommer senest fra rollen som “Direktør Sparing Personmarked” i Storebrand, hvor hun har vært ansvarlig for selskapets tjenester innen sparing, pensjon og rådgivning til privatkundemarkedet. Mari er 41 år gammel og er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. I løpet av karrieren har hun flere ganger blitt anerkjent for sitt lederskap, blant annet som en av Norges ti fremste unge ledertalenter i E24s kåring “Norges unge ledertalenter”, samt en topplassering på rekrutteringsfirmaet Assessits årlige rangering “Årets Unge Ledere”.
 

– Det er gledelig å kunne presentere Mari Rindal Øyen som ny leder for Nordnets norske virksomhet. Mari har alle de kvalifikasjonene som kreves for jobben – herunder en bred erfaring fra finans kombinert med god forståelse og innsikt i det norske spare- og pensjonsmarkedet i tillegg til god kommersiell og regulatorisk forståelse. Hun er også en drivende og anerkjent dyktig leder med øye for både strategiske og taktiske spørsmål. Med Mari om bord tar vi nå sikte på å akselerere Nordnets vekst i det norske sparemarkedet ytterligere, sier Lars-Åke Norling, konsernsjef i Nordnet.
 

– Jeg er stolt og glad over å bli leder for Nordnet i Norge etter sommeren. Dette er en drømmejobb, og i mine øyne en av de absolutt mest spennende oppgavene i norsk finansbransje. Jeg har fulgt Nordnet lenge og er svært imponert over selskapets vekst, utviklingstempo, og ikke minst fokuset på teknologi og førsteklasses digitale brukeropplevelser. Å gjøre sparing og investeringer mer tilgjengelig, enklere og mer lønnsomt for flere nordmenn er noe jeg brenner for. Dette er kjernen i Nordnets virksomhet og et viktig samfunnsoppdrag. Som leder for Nordnet i Norge ser jeg fram mot å jobbe med dette, og sammen med norske og nordiske kolleger bidra til Nordnets formål om å demokratisere sparing og investeringer, sier Mari Rindal Øyen, påtroppende landssjef for Nordnet i Norge.
 

Nåværende leder for Nordnet i Norge, Anders Skar, vil fortsette i rollen frem til Mari tar over 1. september, og deretter bli i en overgangsperiode for å sikre en ordnet overlevering til sin etterfølger.

For mer informasjon, kontakt:
Johan Tidestad, kommunikasjonssjef i Nordnet
+46 708-875 775
johan.tidestad@nordnet.se

Nordnet er en digital bank for sparing og investeringer som opererer i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Med brukervennlighet, tilgjengelighet, et bredt tilbud og lave priser, gir vi kundene våre muligheten til å nå sine ambisjoner som sparere. Besøk oss på www.nordnet.no, www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.