2024-06-25

Martin Paasi lopettaa Nordnetin talousasiantuntijana

Vuodesta 2014 Nordnetin talousasiantuntijana toiminut Martin Paasi jättää yhtiön. Paasi on siirtymässä eduskuntaan ja aloittaa työt kansanedustajana. Suosittua #rahapodi-podcastia Miikka Luukkosen kanssa isännöinyt Paasi lopettaa työt Nordnetissä kesäkuun 2024 lopussa.

Martin Paasi nousee eduskuntaan varasijalta, kun kokoomuksen Pekka Toveri lähtee europarlamenttiin. Paasilla on takanaan reilun kymmenen vuoden työ Nordnetin talousasiantuntijana.

– Työni talousasiantuntijana ja #rahapodin isäntänä Nordnetillä päättyy eduskuntaan siirtymisen vuoksi. Näin yksi elämänjakso jää taakse, kun innolla odotan jo uusiin haasteisiin tarttumista. Vaikka areenat muuttuvat, mies säilyy kuitenkin samana. Kymmenen vuoden ajan olen pitänyt yksityissijoittajan puolta. Suomalaisen yksityissijoittajan tietoisuus kulujen, hajautetun osaketuoton ja pitkäjänteisyyden merkityksestä säästämisessä on laajentunut merkittävästi. Siitä olen vilpittömästi iloinen, toteaa Martin Paasi.

– Martin Paasi on tehnyt sitkeästi näkyvää työtä, jotta suomalaiset sijoittajat sisäistävät pitkäjänteisen ja kustannustehokkaan osakesäästämisen ja korkoa korolle -ilmiön merkityksen. Hän on kasvattanut Nordnetillä indeksisijoittajien joukkoa ja inspiroinut kuulijoita suositussa #rahapodissa. Tiedän hänen vaikuttaneen monen ihmisen elämään ja talousajatteluun käänteentekevästi. Olen hänen panoksestaan kiitollinen ja ylpeä, sanoo Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen.

Martin Paasi on luotsannut #rahapodia yli kahdeksan vuoden ajan yhdessä Nordnetin yhteistyökumppanuuksista vastaavan Miikka Luukkosen kanssa. Podcast jää suunnitellulle kesätauolle ja sen jatkosta kerrotaan myöhemmin.

Lisätietoja antaa:
Suvi Tuppurainen, Nordnet Suomen maajohtaja: 050 380 3877, suvi.tuppurainen@nordnet.fi

Nordnet on pohjoismainen pankki, jonka kautta voi sijoittaa osakkeisiin ja rahastoihin. Nordnetin tavoitteena on antaa asiakkaille työkalut omien sijoitustensa hallintaan ja olla pohjoismaisten säästäjien ja sijoittajien ykkösvalinta. Tutustu meihin osoitteessa www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk tai www.nordnet.fi.