2023-10-02

Nordnet ansætter Liselotte Milting som frontfigur i ny pensionssatsning.

Når Nordnet næste år lancerer et livrenteprodukt, bliver det med Liselotte Milting ved roret. Liselotte kommer fra en baggrund som Underdirektør og Head of Pensions i ATP og starter hos Nordnet senest 1. januar.

”Hos Nordnet mener vi, at investering og opsparing skal være for alle. Og vi har en forventning om, at vi skal dække vores kunders fulde behov. For at kunne det, mangler vi et livrenteprodukt. Men det er vi i dag kommet ét skridt tættere på,” siger Tine Vestergren Uldal, landechef i Nordnet Danmark.

I dag kan vi offentliggøre, at Liselotte Milting bliver Filialchef når Nordnet udvider sin pensionsvirksomhed på det danske marked. Hun tiltræder senest 1. januar og bliver ansvarlig for Nordnets kommende livrenteprodukt.

”Liselotte kommer til Nordnet med en stor viden fra pensionsbranchen hos både ATP, SEB Pension, Danica Pension og PFA. Hun har haft forskellige roller inden for forretningsudvikling og ledelse, så det er en stor kapacitet, vi kan byde velkommen til,” siger Tine Vestergren Uldal og begrunder valget.

”Liselotte er kendt for at være rigtigt dygtig til at eksekvere. Og gennem vores snakke har jeg mærket på hende, at hun oprigtigt brænder for at være med til at give danskerne endnu bedre muligheder for at få det meste ud af deres pension. Jeg glæder mig rigtigt meget til at hun starter”.

Store ambitioner for danskernes pension
Liselotte Milting skifter til Nordnet fra en rolle som Underdirektør og Head of Pensions i ATP, hvor hun har været de sidste knap fem år. Inden skiftet til ATP var hun i spidsen for sammenlægningen mellem SEB’s pensionsforretning og Danica Pension.

Tidligere har hun været chefaktuar hos SEB Pension i fem år, ligesom hun også har været områdechef i PFA Pension. Der er ingen tvivl om, at det er en stærk pensionsprofil, der bliver en del af Nordnet.

”Jeg er enormt glad for og stolt over at blive en del af Nordnets i forvejen stærke pensionsteam. Og jeg kan ikke understrege, hvor vigtigt jeg synes det er, at danskerne får øjnene mere op for deres pension. Hos Nordnet har man allerede rigtigt godt fat i de private investorer, og jeg vil gøre mit til, at vi kan overføre det endnu mere til pensionsdelen, når livrenteproduktet lanceres. Når det lykkes, bliver det for alvor interessant,” siger Liselotte Milting.

Nordnet, en alt-i-én-løsning.
Hos Nordnet mener vi, at investering og opsparing skal være for alle. Og hvor det i dag allerede er muligt både at have sin ratepension og sin aldersopsparing hos Nordnet, mangler der stadig ét ben på pensionsdelen – livrente.

”Der har længe været et ønske og et mål om at få etableret et livrenteprodukt i Nordnet Danmark. Med ansættelsen af Liselotte tager vi nu det næste skridt i retning mod at tilbyde vores kunder en alt-i-én-løsning, hvor de får mulighed for at tage styring over deres egen økonomi – og få det absolut meste ud af deres egne penge,” siger Tine Vestergren Uldal.

For yderligere kommentarer, kontakt:

Andreas B. Stær, Head of Marketing & Communication
+45 2147 2564, andreas.staer@nordnet.dk

Nordnet er en ledende nordisk digital platform for opsparing og investering. Gennem innovation, enkelhed og transparens udfordrer vi traditionelle strukturer og giver private investorer adgang til samme information, værktøjer og service som professionelle investorer. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.