2020-04-06

Nordnet ansætter ny chef for Business Management

Brian Buus Madsen er ansat som ny chef for Business Management i Nordnet.

–   Brian brænder for at skabe gode investeringsløsninger til de danske retailkunder, præcis som vi gør i Nordnet. Han har et stærkt kundefokus og en solid faglig baggrund med i bagagen – og så har han ikke mindst mange års erfaring med rådgivning om investeringsbeviser, som er et af de områder, som vi gerne vil bevæge os endnu mere ind på i Nordnet. En af Brians vigtigste opgaver bliver således at få endnu flere danskere til at se Nordnet som et naturligt sted at spare op – både når det gælder aktier og investeringsbeviser, siger landechef Anne Buchardt.

Brian Buus Madsen er idag chef for Investment Retail Banking i Danske Bank med ansvar for investeringsrådgivning og support til privat og erhvervskunder. Brian har tidligere både været ansvarlig for salg af investeringsløsninger til retail og private banking kunder i Danske Capital og Senior Client Manager i Danske Invest og her afholdt en lang række webinarer og kundearrangementer. I Nordnet kommer han som chef for Business Management fra 1. maj 2020 til at være ansvarlig for at styrke vores kundevendte investeringsplatform og services og sikre en fortsat høj tilgang af kunder og aktiver.

–   Jeg ser frem til min nye rolle i Nordnet, der som en nordisk fintech virksomhed i høj grad udfordrer den traditionelle danske finanssektor. Nordnet har mange spændende nye produkter og services, og jeg glæder mig til at være med til at øge kendskabet til Nordnet på det danske marked, siger Brian Buus Madsen, der tiltræder som chef for Business Management i Nordnet.

For mere information, kontakt:
Johan Tidestad, kommunikationschef, +46 708-875 775
johan.tidestad@nordnet.se

Nordnet er en digital bank til opsparing og investering, som findes i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Med brugervenlighed, tilgængelighed, et bredt udbud og lave priser giver vi vores kunder mulighed for at nå deres opsparingsambitioner. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.