2012-03-15

Nordnet Blogi: Vinkkejä sijoittajalegendalta, strategilta ja tutkijatohtorilta

Nordnet Blogi on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi Suomen arvostetuimmista ja luetuimmista talousaiheisista blogeista. Kuukausittaisten eri lukijoiden määrä lähentelee jo 20 000. Nordnet Blogi tarjoaa lukijoilleen suoran yhteyden sijoittajalegendojen, sijoitusstrategien ja monen muun sijoitusalan ammattilaisen juttusille. Tällä viikolla bloggauksen aloitti eQ Varainhoidon sijoitusstrategi Mika Pesonen ja lisää mielenkiintoisia kirjoittajia on liittymässä mukaan.


Suomen arvostetuimpiin kuuluvan talousblogin lukijamäärät kovassa kasvussa

Viestintäpalveluyritys Cision listasi heinäkuussa 2011 Nordnet Blogin Suomen top 10 -talousblogien joukkoon vain puoli vuotta blogin perustamisen jälkeen. Nyt helmikuussa 2012 blogi keräsi jo lähes 15 000 säästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostunutta eri kävijää. Huippukuukausina eri kävijöiden määrä on lähennellyt 20 000.

”Monipuoliset suomenkieliset talousblogit ovat Suomessa vielä harvassa. Olemme piensijoittajien puolella ja haluamme antaa heille ajattelemisen aihetta ja ideoita oman taloutensa hoitamiseen. Aihealueet tarjoavat läpileikkauksen yksittäisiin sijoituskohteisiin, taloustilanteeseen ja oman talouden hoitamiseen. Tukea löytyy sekä vasta-alkajalle että vaativammalle sijoittajalle”, Nordnet Suomen maajohtaja Niklas Odenwall kertoo.

Keskusteluyhteys sijoitusalan ammattilaisiin

Tuorein lisäys bloggaajien joukkoon on eQ Varainhoidon sijoitustrategi Mika Pesonen, joka ottaa kantaa makrotalouden tapahtumiin, allokaatiopainotuksiin ja kehittyvien markkinoiden ilmiöihin. Muita kirjoittajia ovat muun muassa Nordnetin Ekspertit ja Haastajat -palvelussa mallisalkkua ylläpitävä sijoittajalegenda Kim Lindström yhdessä poikansa Tom Lindströmin kanssa, tutkijatohtori Jarkko Peltomäki, taloustoimittaja Ninni Myllyoja, Nordnetin meklari Jukka Oksaharju, warranttiguru Erkki Fadjukoff ja henkilökohtaisen taloudenhallinnan apostoli Jussi Muurikainen.

”Tarkoituksemme on kasvattaa laadukkaiden bloggaajien määrää vielä muutamilla mielenkiintoisilla kirjoittajilla. Mielestämme on tärkeää, että myös piensijoittajille tarjotaan avoin keskusteluyhteys joskus vaikeastikin tavoitettaviin sijoitusalan ammattilaisiin. Rohkaisen kaikkia osallistumaan aktiivisesti keskusteluun ja haastamaan bloggaajiamme”, Niklas Odenwall kehottaa.

Tutustu Nordnet Blogiin www.nordnetblogi.fi

Nordnet Blogin bloggaajat

sijoittajalegenda Kim Lindström sijoittajapoikansa Tom Lindström kanssa
sijoitusstrategi Mika Pesonen
tutkijatohtori Jarkko Peltomäki
taloustoimittaja Ninni Myllyharju
henkilökohtaisen taloudenhallinnan apostoli Jussi Muurikainen
meklari Jukka Oksaharju
analyytikot One up on Omxh & Inderesin osaketutkimuksen johtoryhmä
warranttiguru Erkki Fadjukoff
ETF-asiantuntija Petre Pomell

Lisätietoja antaa:
Niklas Odenwall, Nordnet Suomen maajohtaja, +358 40 565 6043
niklas.odenwall@nordnet.fi 

Nordnet provides services that simplify savings, investments and loans to private investors in the Nordic region. We focus on active savings with a modern and smart approach. The holding company, Nordnet AB (plc), is listed on NASDAQ OMX Stockholm. Nordnet is the leading broker in the Nordic region with about 415,000 accounts in Sweden, Norway, Denmark and Finland. Visit us at www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk and www.nordnet.fi.

Files