2018-11-21

Nordnet er ”Årets Børsmægler” for tiende gang

Nordnet er blevet udnævnt til ”Årets Børsmægler” for tiende gang. Prisen uddeles af Dansk Aktionærforening og er baseret på et spørgeskema, hvor foreningens medlemmer bliver bedt om at vurdere den bank eller børsmægler, som de selv benytter.

  Vi er utroligt stolte over den her pris, især fordi prisen bygger på de private investorers egne oplevelser af kvaliteten hos de forskellige aktører, som tilbyder handel med aktier og investeringsforeninger på det danske marked. Det er en anerkendelse af det, vi arbejder på hver eneste dag – og det er en tillid, som forpligter. Jeg vil gøre mit bedste til, at Nordnet fortsat leverer en førsteklassesservice, siger Anne Buchardt, landechef, Nordnet Danmark.

Undersøgelsen gennemføres af Dansk Aktionærforening hvert år, og det er tiende gang siden 2007, at Nordnet løber med titlen. Deltagerne i undersøgelsen bedømmer de medvirkende banker i ni forskellige kategorier, blandt andet kundetilfredshed, brugervenlighed, service og driftsstabilitet. Undersøgelsen suppleres af en gennemgang af objektive kriterier som kurtage, valutaomkostninger samt adgang til handel på forskellige markeder.

  Dansk Aktionærforenings medlemmer har for 10. gang kåret Nordnet til Årets Børsmægler. Medlemmerne er begejstrede for Nordnets platform – det viser tallene. De viser tilmed, at DAF’s medlemmer ser Nordnet som den klart mest velfungerende platform. Nordnet scorer også flest point målt på service og rådgivning, siger Jørn Nielsen, journalist og redaktør, Dansk Aktionærforening.

Nordnet deler i år 1. pladsen med Degiro, som vinder i kategorien pris. På de efterfølgende pladser 3-5 kommer Nordea, Danske Bank og Sydbank.

Mere information om kåringen: https://www.nordnet.dk/10

For mere information, kontakt:

Johan Tidestad, kommunikationschef, +46 708-875 775

johan.tidestad@nordnet.se

Nordnet er en bank for investering i værdipapirer, og vi findes i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Ideen bag Nordnet er at give kunderne kontrollen over deres penge og investeringer, og målet er at blive den foretrukne bank for investorer i Norden. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.