2016-10-12

Nordnet hallinnoi Orklan 5 000 työntekijän osakesäästöohjelmaa

Nordnet ja Norjan suurimpiin pörssiyhtiöihin kuuluva Orkla ASA ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa Nordnet toimii Orklan työntekijöilleen tarjoaman osakesäästöohjelman hallinnoijana Pohjoismaissa.

Orkla-konsernin työntekijät Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa voivat merkitä työnantajansa osakkeita osakesäästöohjelman puitteissa Nordnetin kautta. Nordnetin palvelut on suunnattu pääsääntöisesti yksityissijoittajille, mutta toinen tärkeä asiakasryhmä ovat yritykset, joiden työntekijät ovat Nordnetin palveluiden loppukäyttäjiä.

– Yritykset käyttävät palveluitamme esimerkiksi johdon kannustinjärjestelmien yhteydessä sekä eläkejärjestelmien hallinnoimisessa niissä maissa, joissa tarjoamme eläkeratkaisuja.  Orklan kanssa tekemämme sopimus tuo esiin vahvuutemme yritysasiakkaille tarjoamissamme palveluissa. Orkla saa osakesäästöohjelman, joka on yksinkertainen ja työntekijöille helppokäyttöinen. Toivotamme monet Orklan työntekijöistä tervetulleiksi uusiksi asiakkaiksi palveluumme tulevien kuukausien aikana, sanoo Nordnetin Suomen maajohtaja Niklas Odenwall.

– Meillä on ilo tarjota kollegoillemme Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa paremmat mahdollisuudet osallistua Orklan osakesäästöohjelmaan Nordnetin kanssa sopimamme yhteistyön kautta, sanoo Orklan viestintäjohtaja Håkan Mageli.

Nordnet tarjoaa mallin, jonka avulla yritykset voivat kustannustehokkaasti ja helposti hallita työntekijöilleen suunnattua, osake- tai rahasto-osuuksiin perustuvaa kannustinohjelmaansa.

Lisätietoja antaa:
Niklas Odenwall, maajohtaja, Nordnet Suomi
puh. +358 40 565 6043, niklas.odenwall@nordnet.fi 

Nordnet on pohjoismainen pankki, jonka kautta voi sijoittaa osakkeisiin ja rahastoihin. Nordnetin tavoitteena on antaa asiakkaille työkalut omien sijoitustensa hallintaan ja olla pohjoismaisten säästäjien ja sijoittajien ykkösvalinta. Nordnet AB on listattu Tukholman pörssiin. Tutustu meihin osoitteessa www.nordnet.fi tai www.nordnetbankab.wpengine.com.