2010-11-17

Nordnet har Sveriges bästa banksajt – i år igen

Internetworld har i sin rankning av Sveriges 100 bästa sajter för andra året i rad utsett Nordnet till bästa banksajt, samt till trettonde bästa sajt alla kategorier.

– Jag är oerhört glad över att vi för andra året i rad blivit utsedda till Sveriges bästa banksajt. Det om något visar varför Nordnet är det moderna och enkla alternativet i den fyrkantiga bankvärlden, säger Nordnets vd Carl-Viggo Östlund.

Internetworld utser årligen Sveriges 100 bästa sajter baserat på kriterierna utvecklingskraft, affärsutveckling och nytänkande, innehåll, öppenhet samt form och funktion.

– För att vi med trovärdighet ska kunna säga att vi alltid har spararnas bästa för ögonen så gäller det att vi aldrig lutar oss tillbaka och är nöjda. För vår verksamhet är det avgörande att alltid ligga i utvecklingens framkant, och jag kan garantera att vår resa kommer fortsätta. Vi satsar för tillfället i ännu högre utsträckning på att anpassa Nordnet för fler mobila kanaler utöver de applikationer till iPhone och Android som vi idag redan erbjuder, säger Carl-Viggo Östlund.

 

Nordnet blev Sveriges bästa banksajt med följande motivering:
Sveriges bästa banksajt fortsätter att imponera. Den har hela verksamheten på webben och besökaren kan vältra sig i information och funktioner, allt självklart paketerat på ett tillgängligt och snyggt sätt. Ständiga förbättringar och kunderna för ögonen gör det här till en vinnare.

För ytterligare information, kontakta:
Carl-Viggo Östlund, vd Nordnet, 070 - 609 58 81
carl-viggo.ostlund@nordnet.se

Nordnet provides services that simplify savings, investments and loans to private investors in the Nordic region. We focus on active savings with a modern and smart approach. The holding company, Nordnet AB (plc), is listed on NASDAQ OMX Stockholm. Nordnet is the leading broker in the Nordic region with about 345,000 accounts in Sweden, Norway, Denmark and Finland. Visit us at www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk and www.nordnet.fi.