2017-08-15

Nordnet i samarbejde med Infront – lancerer ny handelsapplikation til aktive investorer

Nordnet har indgået et samarbejde med Infront. Formålet er at tilbyde selskabets mest aktive investorer den nye handelsapplikation Infront Web Trader. Lanceringen sker i de lande, hvor Nordnet har forretning – Sverige, Danmark, Norge og Finland.  

I forbindelse med implementeringen af Infront Web Trader vil Nordnets egen handelsapplikation Wintrade blive udfaset. Overgangen vil begynde i september og forventes at være slut i november. I løbet af efteråret vil Wintrade-brugere have mulighed for at prøve Infront Web Trader gratis. 

–  Hos Nordnet brænder vi for at skabe de bedste tilbud til investorer, og som kunde hos Nordnet skal du kunne være sikker på, at du altid har adgang til den nyeste teknologi indenfor området.  Nogle gange udvikler vi tjenesterne selv – og andre gange tilbyder vi dem via partnerskaber med ledende aktører på markedet. Med Infront Web Trader får vi en teknik, som er tilpasset til nutidens aktive investorer, fortæller Niklas Odenwall, landechef for Nordnet Danmark.

Wintrade er en egenudviklet handelsapplikation, som blev lanceret i 2001, og dengang var det Sveriges første Windows-baserede realtidsapplikation for aktiehandel. I dag har Wintrade lige over 4.000 brugere. Programmet kræver, at man downloader software og kan kun bruges på PC. Infront Web Trader åbnes direkte fra Nordnets hjemmeside i browseren, kræver ikke download af separat software og fungerer på både PC og Mac. 

–  Vi har længe haft et god samarbejde med Nordnet, som tilbyder sine Active Trader-kunder vores Infront-terminaler. Vi ser nu frem til at udvide dette samarbejde ved at hjælpe Nordnet med at tilbyde kunderne den mest moderne webteknologi. At en af Nordens førende digitale banker vælger os som partner, ser vi som et bevis på, at vores Web Trader, baseret på Infronts Web Toolkit, er af høj kvalitet og opfylder kravene i en af de mest krævende kundegrupper. Dette styrker Infronts position som den ledende nordiske udbyder af markedsdata og handelsterminaler, siger Kristian Nesbak, CEO, Infront.

For mere information, kontakt venligst:

Niklas Odenwall, Landechef i Nordnet Danmark
+358 40 565 6043, niklas.odenwall@nordnet.dk

Diana Myrstad, Head of Marketing, Infront
+47 458 74 927, diana.myrstad@infrontfinance.com

Nordnet er en bank for investering i værdipapirer, og vi findes i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Ideen bag Nordnet er at give kunderne kontrollen over deres penge og investeringer, og målet er at blive den foretrukne bank for investorer i Norden. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.