2015-06-26

Nordnet kåret til Årets Børsmægler 7 år i træk

Dansk Aktionærforenings medlemmer har kåret Nordnet til Årets Børsmægler 2015. Det er dermed 7. år i træk, at titlen går til Nordnet.


Udnævnelsen til Årets Børsmægler bygger på et spørgeskema, som Dansk Aktionærforening har sendt til sine medlemmer. De har her givet karakterer til den bank eller børsmægler de bruger. Dertil har Aktionærforeningen gennemført en undersøgelse af blandt andet pris og udvalg hos de forskellige aktører.

  Nordnet har specialiseret sig i at udvikle tjenester for privatpersoner, som giver dem kontrol over deres investering og opsparing. Når vi vinder prisen, har det selvfølgelig noget at gøre med, at Aktionærforeningens medlemmer består af dygtige og krævende private investorer. Det gør os ikke mindre stolte over at vinde. Det tyder jo på, at vi har gjort vores arbejde, siger Max Gandrup, landechef for Nordnet Danmark.

Nordnet får højeste karakter i 7 af 9 kategorier, herunder service, brugervenlighed og omfang af muligheder. Samtidig har Nordnet de laveste priser i de tre scenarier, som Dansk Aktionærforening har opstillet.

  Vi ved, at lave priser og en let gennemskuelig prismodel er vigtigt for vores kunder. Men udviklede vi ikke konstant vores tjenester, ville vi næppe have vunder så mange år i træk. I løbet af det seneste års tid har vi f.eks. lanceret det sociale netværk Shareville, hvor man kan blive inspireret af de bedste investorers virkelige porteføljer, siger Max Gandrup, landechef for Nordnet Danmark.

Om Årets Børsmægler

En onlineundersøgelse blev sendt til medlemmer af Dansk Aktionærforening og besvaret af ca. 800. Banker/børsmæglere med over 25 besvarelser blev udtaget til en undersøgelse ud fra en række objektive kriterier, f.eks. omkostninger. De fem højest placerede banker efter Nordnet i 2015 var Danske Bank, Nordea, Sydbank og Jyske Bank.

Prisen som Årets Børsmægler er blevet uddelt af Dansk Aktionærforening siden 2003, og Nordnet har i alt vundet prisen otte gange, nemlig i 2007, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015.  

Læs mere om årets udnævnelse og undersøgelsen bag på http://www.shareholders.dk/videnominvestering/kaaringer/bank-boers/index.aspx

Max Gandrup, Landechef for Nordnet Danmark
Telefon: +45 24 29 15 00 eller +46 709 89 00 71
E-mail: 
max.gandrup@nordnet.dk

Nordnet is a bank for investments and savings with business in Sweden, Denmark, Finland and Norway. The idea behind Nordnet is to give customers control of their money, and the goal is to become the no 1 choice for investments and savings in the Nordics. Nordnet AB (publ) is listed in Nasdaq Stockholm. Visit us at www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk and www.nordnet.fi