2019-06-04

Nordnet lanserar ett nytt tv-program om sparande

Varför rörs Micael Bindefeld nästan till tårar av hans föräldrars sparande? Vad får Robert Wells att tacka sin lyckliga stjärna, och varför började Victoria Silvstedt att investera på börsen? Nordnet lanserar nu tv-programmet ”Kronan på verket”, där du får möta välkända och intressanta profiler med unika berättelser, som ger tittaren insikter om sparande och privatekonomi.

 Syftet med vår tv-satsning är att inspirera, guida och utbilda kring sparande på ett lättillgängligt sätt. Vår förhoppning är att fler personer ska ta steget och komma igång med sparande och investeringar, säger Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet.

I första avsnittet, som har premiär den 4 juni, möter vi eventarrangören och entreprenören Micael Bindefeld. Intervjuar gör Nordnets sparekonom Frida Bratt.

 Var och en har en relation till sparande och privatekonomi på något sätt; alla kan känna pensionsångest eller ha funderingar kring hur man ska lära barnen pengars värde. I ”Kronan på verket” får vi höra berättelser som jag tror på riktigt kan inspirera fler att ta bättre beslut kring sin ekonomi, säger Frida Bratt, sparekonom på Nordnet.

”Kronan på verket” kommer att publiceras i Nordnets Youtube-kanal på tisdagar klockan 20.00, med start den 4 juni. Förutom Micael Bindefeld får vi i kommande program möta modellen och investeraren Victoria Silvstedt, samt folkkäre pianisten Robert Wells. Samtidigt sjösätts ett samarbete mellan Nordnet och Expressen TV där andra versioner av intervjuerna, under namnet ”Frida Bratt möter”, kommer att sändas som inslag i Expressen TV:s privatekonomimagasin Dina Pengar.

Fakta om ”Kronan på verket”

För mer information, kontakta:
Johan Tidestad, Kommunikationschef, 0708-87 57 75

E-post: johan.tidestad@nordnet.se


Nordnet är en digital bank för sparande och investeringar som finns i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Med användarvänlighet, tillgänglighet, ett brett utbud och låga priser ger vi våra kunder möjlighet att nå sina ambitioner som sparare. 
Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.