2018-09-03

Nordnet lanserar ny app för iPhone – tredubblar rating i App Store

För en knapp månad sedan lanserade Nordnet en ny mobilapp för iPhone. Appen har mottagits mycket väl av Nordnets kunder och ratingen i App Store har på kort tid tredubblats.

I början av augusti lanserades Nordnets nya mobilapp för iPhone. Bland de största förändringarna märks en helt ny design, inloggning med Touch ID, möjlighet till insättningar via Swish, personaliserat nyhetsflöde och smarta funktioner som gör det enkelt att följa utvecklingen över olika tidsperioder.

– Vår nya app innehåller mängder av funktioner som våra kunder efterfrågat och det är mycket glädjande att appen fått ett så fint mottagande. När de första 2.500 kunderna har recenserat appen har ratingen i App Store tredubblats till 4,3. Vi ser det som ett tydligt bevis på att den uppdaterade appen innehåller de funktioner och den design som våra kunder efterfrågar, säger Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet.

Kunderna har varit involverade i appens utveckling från start och ambitionen har varit att skapa en modern tradingapp med ett tydligt och lättanvänt användargränssnitt.

– Vi har jobbat hårt med att förbättra vår app och ser detta som första steget i vår nya digitala upplevelse. För oss har det varit viktigt att fokusera på de mest använda funktionerna i appen, och jag tycker att vi har skapat en riktigt bra överblick och handelsfunktionalitet. Samtidigt får man i appen både ett generellt nyhetsflöde och ett nyhetsflöde som är anpassat efter dina innehav, säger Martin Ringberg.

Den nya appen är tillgänglig för alla kunder i App Store. Tidigare i sommar vidareutvecklades även mobilappen för Android, vilken finns tillgänglig i Google Play.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Edström, PR-chef Nordnet
Tel: 070-421 84 66
E-post: henrik.edstrom@nordnet.se                     

Nordnet är en bank för investeringar i aktier och fonder som finns i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Idén bakom Nordnet är att ge kunderna kontrollen över sina pengar och investeringar, och målet är att bli förstahandsvalet för sparande i Norden. Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.