2017-10-23

Nordnet öppnar kontor i Malmö – satsar på Private Banking

Nordnet satsar på södra Sverige och öppnar kontor i Malmö med fokus på Private Banking och tjänstepension. Kontoret öppnas under oktober månad. 

Nordnet fortsätter sin satsning på Private Banking och pension genom att öppna ett kontor i Malmö som kommer fokusera på marknaden i södra Sverige.

– Malmö är vår första etablering i Sverige utanför Stockholm och vi ser stor potential i regionen. Våra kundmöten sker oftast digitalt, men till det adderar vi personliga kontakter som kundservice via telefon, fysiska möten och events. Just kunder inom Private Banking och pension uppskattar mycket ett personligt möte för att diskutera sitt sparande, och nu vill vi erbjuda våra befintliga och kommande kunder i södra Sverige den möjligheten, säger Eva Trouin, Sverigechef på Nordnet.

Nordnets erbjudande inom Private Banking är för alla som har minst 2,5 miljoner kronor i samlat kapital, inklusive företags- och pensionskonton. Kapitalet räknas per familj. Bland annat erbjuds bolån från 0,69%, ett lågt courtage samt aktietips och analyser. Man får även tillgång till specialister inom pension och försäkring. Nordnets tjänstepensionserbjudande innefattar ett stort utbud av fonder och försäkringar utan onödiga avgifter.

– Till skillnad från nästan alla andra aktörer på marknaden har vi skippat allt vad fasta avgifter heter, och erbjuder i stället en rad fördelar vad gäller både pris och produkt. Jag har stor förhoppning att fler kunder i södra Sverige får upp ögonen för vårt starka erbjudande i och med vår etablering i Malmö, säger Eva Trouin. 

Kontoret öppnar under oktober månad.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Henrik Edström, PR-chef Nordnet
Tel: +46 70
 421 84 66
E-mail:
henrik.edstrom@nordnet.se

Nordnet är en bank för investeringar i aktier och fonder som finns i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Idén bakom Nordnet är att ge kunderna kontrollen över sina pengar och investeringar, och målet är att bli förstahandsvalet för sparande i Norden. Besök oss på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.