2014-05-23

Nordnet utses till Årets Börsmäklare i Danmark för sjätte gången

För sjätte året på raken har nätbanken Nordnet utsetts till Årets Börsmäklare av de danska aktiespararna, framröstade av riksorganisationen Dansk Aktionærforenings medlemmar.


Utnämnandet bygger på en undersökning genomförd bland föreningens medlemmar, där de besvarat frågor om sina bankers pris, service och utbud. Av Nordnets totalt 400 000 nordiska kunder är ca 33 000 danskar, vilket är en ökning med 25 procent på ett år.

– Jag är otroligt stolt att vi blir utnämnda till Årets Börsmäklare i Danmark, igen! Trots att vi nu vunnit denna ärofyllda utmärkelse sex år på rad är det fortfarande minst lika värdefullt för oss,  säger Max Gandrup, landschef på Nordnet Danmark. 

 Det betyder extra mycket när det är några av Danmarks mest kvalitetsmedvetna privata sparare som har röstat fram oss och ett skönt bevis för att våra ansträngningar för att öka kundnöjdheten gett resultat, säger Max Gandrup.

Det är Dansk Aktionærforening som varje år utnämner Årets Börsmäklare. Bakgrunden till priset är en undersökning som föreningen skickar ut till sina medlemmar, dvs. flera tusen privatsparare. De har svarat på en rad frågor om hur nöjda de är med sin bank och Nordnet fick toppbetyg i 9 av 13 kategorier.

Läs mer om undersökningen på Dansk Aktionærsforenings hemsida.

För mer information, kontakta:
Max Gandrup, landschef Nordnet Danmark
Telefon: +45 24 29 15 00 eller +46 709 89 00 71
E-mail: max.gandrup@nordnet.dk

Nordnet is a Nordic online bank with about 504,900 accounts in Sweden, Norway, Denmark and Finland. We offer private individuals and companies services that make it possible to take control over their financial future. We target conscientious savers in the Nordic countries. The holding company, Nordnet AB (plc), is listed on NASDAQ OMX Stockholm. Visit us at www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk and www.nordnet.fi.