2018-09-03

Nordnetiltä uusi mobiilisovellus – App Store -arvio kolminkertaistui

Noin kuukausi sitten Nordnet julkisti uuden sovelluksen iPhonelle. Sovellus on saanut erittäin hyvän vastaanoton: Sen saama keskimääräinen käyttäjäarvio App Storessa on kolminkertaistunut lyhyessä ajassa.

Elokuun alussa Nordnet julkisti uuden mobiilisovelluksen iPhonelle. Merkittävimpiä muutoksia sovelluksessa ovat mm. täysin uudistettu design, sisäänkirjautuminen sormenjälki- ja kasvotunnisteilla (Touch ID ja Face ID), personoitu uutisvirta ja älykkäät ominaisuudet, jotka helpottavat kurssikehityksen seuraamista eri aikaperiodien välisessä tarkastelussa.

– Uusi sovellus sisältää paljon ominaisuuksia, joita asiakkaat ovat meiltä pyytäneet. Siksi on mahtavaa, että asiakkaamme ovat ottaneet uuden sovelluksen niin hyvin vastaan. Kun 2 500 ensimmäistä käyttäjää antoivat arvionsa uudistuneesta sovelluksesta App Storessa, sovelluksen saama tähtiarvio kolminkertaistui nopeasti 4,3:een. Tämä on selkeä osoitus siitä, että uudistettu sovellus on vastannut asiakkaidemme tarpeisiin, sanoo Suvi Tuppurainen, Nordnet Suomen maajohtaja.

Asiakkaat ovat olleet uudistuneen sovelluksen kehityksessä mukana alusta lähtien. Tavoitteena on ollut luoda moderni sovellus, joka on selkeä ja käyttäjäystävällinen.

– Olemme tehneet paljon työtä mobiilisovelluksemme parantamiseksi. Näemme sovelluksen uuden digitaalisen käyttäjäkokemuksen ensimmäisenä askeleena. Tärkein näkökulma sovelluksen uudistamisessa on ollut sovelluksen käytetyimpien ominaisuuksien hiomisessa niin hyväksi kuin mahdollista. Mielestäni olemme onnistuneet luomaan erittäin hyvän yleisnäkymän sijoituksiin ja kaupankäyntiin. Samalla sovellukseen lisättiin yleisen uutisnäkymän lisäksi kullekin sijoittajalle tämän omistusten mukaan räätälöity uutisvirta, kertoo Tuppurainen.

Uusi sovellus on ladattavissa App Storesta. Aiemmin kesällä myös Android-sovellusta uudistettiin – sen voi ladata Google Play -sivustolta.

Lisätietoja antaa:
Suvi Tuppurainen, Nordnet Suomen maajohtaja
+358 50 380 3877, suvi.tuppurainen@nordnet.fi

Nordnet on pohjoismainen pankki, jonka kautta voi sijoittaa osakkeisiin ja rahastoihin. Nordnetin tavoitteena on antaa asiakkaille työkalut omien sijoitustensa hallintaan ja olla pohjoismaisten säästäjien ja sijoittajien ykkösvalinta. Tutustu meihin osoitteessa www.nordnet.fi tai www.nordnetab.com.