2021-10-07

Nordnetin verkkopalvelu-uudistus muuttaa palvelun kaksikieliseksi

Nordnet on tänään lanseerannut uudistuneen ruotsinkielisen verkkopalvelun Suomessa, joka on lähes identtinen suomenkielisen palvelun kanssa. Jatkossa myös asiakasviestintää tehdään kahdella kielellä. Videosisältöjen, Nordnet Blogin ja #rahapodin kielenä säilyy vielä suomi, mutta ensi vuonna kaksikielisyys näkyy myös sisällöntuotannossa.

Nordnetin vanhassa verkkopalvelussa asiakkailla oli mahdollisuus vaihtaa palvelu ruotsinkieliseksi, mutta palvelu oli rajattu ja sen vuoksi sen käyttö oli melko vähäistä. Osana verkkopalvelu-uudistusta ja vanhan verkkopalvelun sulkeuduttua sijoittajien käytössä on nyt suomenkielisen palvelun kanssa lähes identtinen palvelu ruotsin kielellä osoitteessa nordnet.fi/fi/sv. Ruotsinkielinen palvelu vastaa Suomen Nordnetin palvelua ja palvelee Suomen ruotsinkielisiä asiakkaita, joten se ei ole kopio nordnet.se-palvelusta.  Kielen voi vaihtaa sivujen alareunasta.

  • Olemme tehneet paljon työtä verkkopalvelumme parantamiseksi. Uusi ruotsinkielinen sivusto on osa tätä uudistusta. Toivomme uudistuksen parantavan ruotsia äidinkielenään käyttävien mahdollisuuksia aloittaa pitkäjänteinen säästäminen ja sijoittaminen. Nykyisille asiakkaille muutos on iso, kun kieltä vaihtamalla pääsee nyt hyödyntämään palvelua kokonaisvaltaisemmin, sanoo Suvi Tuppurainen, Nordnet Suomen maajohtaja.

Ensi vaiheessa vain täysi-ikäisten asiakkaaksituloprosessi onnistuu suomen kielen lisäksi ruotsiksi, mutta syksyn aikana alaikäisten, erityisasiakkaiden sekä yritysten tilinavaukset onnistuvat verkossa myös ruotsin kielellä. Asiakaspalvelusta on jo pitkään saanut palvelua molemmilla kielillä niin puhelimitse kuin viestitse. Tulevina kuukausina päivitetään myös verkon asiakaspalvelu-osion kysymykset ja vastaukset kattamaan molemmat kielet kaikilta osin.

  • Verkkopalvelun kaksikielisyys tarkoittaa meille sitä, että jatkossa lähetämme myös kaikki tärkeät asiakasviestit kahdella kielellä. Tuttujen videosarjojen, Nordnet Blogin ja #rahapodin kielenä säilyy suomi, mutta ensi vuonna kaksikielisyys näkyy meillä myös sisällöntuotannossa. Tavoitteemme on tarjota kaikki perustiedot sijoittamisesta sekä suomeksi että ruotsiksi, jotta asiakkaamme voivat oppia ja saada inspiraatiota, kertoo Tuppurainen.

Nordnetin mobiilisovellus on jo nyt käytettävissä suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Lisätietoja antaa:

Suvi Tuppurainen, Nordnet Suomen maajohtaja

+358 50 380 3877, suvi.tuppurainen@nordnet.fi