2021-04-06

Sigga Nolsøe ny kommunikationschef i Nordnet Danmark

Nordnet, der er Danmarks største platform for opsparing og investering, ansætter Sigga Nolsøe i en nyoprettet stilling som kommunikationschef i Danmark. Nordnet har netop rundet 250.000 danske kunder og har derfor behov for at opruste på kommunikationsfronten.

Anne Buchardt, landechef i Nordnet Danmark, udtaler:

–  Antallet af danske kunder i Nordnet er fordoblet på et år, og vi har lige rundet endnu en milepæl og sagt velkommen til kunde nummer 250.000. Vi oplever en hel ny investeringsbølge herhjemme og en markant stigende interesse for Nordnet, så nu styrker vi vores kommunikation med ansættelsen af Sigga.

Nordnet har en mission om at demokratisere opsparing og investering ved at udfordre de etablerede spillere på prisen og give private investorer adgang til produkter, information og værktøjer, som typisk ellers kun er tilgængelige for professionelle aktører. Samtidig giver Nordnet adgang til det sociale investornetværk Shareville, hvor brugerne kan følge hinandens tips og investeringer.

Sigga Nolsøe har været kommunikationschef i en række økonomiske ministerier og i mange år journalist og redaktør i DR Nyheder, og har første arbejdsdag i Nordnet den 6. april. Hun er cand.polit. fra Københavns Universitet, har læst journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og har tidligere været reporter på Dagbladet Børsen og som økonomistuderende ansat i Danske Bank.

Sigga Nolsøe, kommunikationschef i Nordnet Danmark, siger:

–  Nordnet har en fantastisk spændende mission om at gøre investering og opsparing tilgængeligt for alle, ikke mindst via forståelig kommunikation om finansielle produkter. Det er en faglig udfordring og en stor motivation at være en del af en helt ny investeringsbølge, hvor private danskere – uanset om de har 1.000 kr. eller over 1 million kroner i opsparing – i stigende grad får øjnene op for, hvordan deres penge bliver forvaltet.

Anne Buchardt tilføjer:

–  Med ansættelsen af Sigga har vi fået et stærkt kort på hånden til at løfte vores kommunikation i Nordnet Danmark. Siggas lange erfaring inden for både den journalistiske og den politiske verden sammen med en stærk økonomisk baggrund giver hende præcis de kompetencer, vi har brug for, for at kunne fortsætte vores ekspansion på det danske marked.

Nordnet er Nordens største digitale platform for opsparing og investering med i alt 1,34 millioner kunder. Nordnet har aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge og Finland, og blev børsnoteret på Nasdaq Stockholm i november 2020.

Nordnet er en ledende nordisk digital platform for opsparing og investering. Gennem innovation, enkelhed og transparens udfordrer vi traditionelle strukturer og giver private investorer adgang til samme information, værktøjer og service som professionelle investorer. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.