2016-10-25

Stærk tilvækst for Nordnet Danmark

Nordnet præsenterer i dag sit resultat for tredje kvartal. For Nordnet Danmark er kundetilstrømningen stærk, og antallet af kunder er det sidste år steget med 29 procent. 

Tredje kvartal blev en periode med stigende kurser på verdens børser, men udfaldet på de nordiske børser var blandet. Tre ud af fire nordiske aktiemarkeder steg i kvartalet. Undtagelsen var Københavns Fondsbørs, som blev trukket ned med næsten seks procent efter et svagt regnskab og kursfald i indekstunge Novo Nordisk. Novo Nordisk faldt med 25 procent i tredje kvartal og bidrog stærkt til Københavns Fondsbørs svage udvikling.  

– Trods en svag udvikling på Københavns Fondsbørs gennem året, ser vi fortsat en stor interesse for børsen blandt danskerne. Antallet af kunder er steget med 29 procent i Nordnet Danmark i år sammenlignet med samme periode sidste år, og vi har nu 65000 kunder, siger Max Gandrup, landechef hos Nordnet Danmark.

Antallet af handler blandt danske kunder er steget med 5 procent i løbet af året, og aktiekreditter er steget med 18 procent. Nordnets driftsresultat i Danmark er steget med 13 procent sammenlignet med sidste år. 

 – Jeg tror, ​​at vores vækst i høj grad afhænger af vores fokus på kundetilfredshed og vores løbende arbejde med at forbedre investeringsmulighederne for den private investor.  Vi står for transparens, som for os betyder indsyn i virksomheden, at gøre ekspertise tilgængelig, klarhed i kommunikation om f. eks. priser, vilkår og produkter, samt åbenhed over for offentligheden og kunder, siger Max Gandrup. 

 For Nordnetkoncernen er driftsresultatet for perioden januar-september faldet med 22 procent, hvilket skyldes både lavere nettorenter og provisionsnetto. Kundernes samlede opsparing beløber sig til 225 milliarder SEK, hvilket er en stigning på 21 procent sammenlignet med september sidste år. I samme periode er Nordnetkoncernens kundebase steget med 15 procent. 

For yderligere information kontakt venligst 
Max Gandrup, landschef for Nordnet i Danmark.
Telefon: 24 29 15 00 
E-mail: 
max.gandrup@nordnet.dk 

Nordnet er en bank for investering i værdipapirer, og vi findes i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Ideen bag Nordnet er at give kunderne kontrollen over deres penge og investeringer, og målet er at blive den foretrukne bank for investorer i Norden. Nordnet AB (publ) er noteret på Nasdaq Stockholm. Besøg os på www.nordnetbankab.wpengine.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.