2020-01-31

Nordnets regnskab for Q4 2019 – høj vækst i Danmark

I dag offentliggør Nordnet regnskab for 4. kvartal 2019. Hele regnskabet er tilgængeligt på nordnetab.com.

I perioden oktober-december 2019 havde Nordnetkoncernen indtægter på 428 mio. SEK og et samlet resultat på godt 74 millioner SEK. Kundebasen voksede til 913.600 og kundernes kapital nåede samtidig 395 mia. SEK ved udgangen af december sidste år.

–   Fjerde kvartal blev en begivenhedsrig – og meget positiv – periode for Nordnet. Vi kan præsentere rekordhøje indtægter og både kundetilgang og handelsaktivitet lå på et højt niveau. Med lanceringen af vores nye site i Sverige har vi introduceret nye digitale platforme i alle de nordiske lande i 2019. Vi udviklede også en helt ny model for belåning af værdipapirer med øgede lånemuligheder for kunder med en god risikospredning i deres portefølje, siger Lars-Åke Norling, CEO i Nordnet.

Nordnets kundebase i Danmark nåede ved årsskiftet 120.000 kunder, med et samlet formue på godt 80 mia. SEK. Den danske kundebase er vokset med 20 % i det seneste år, og kundernes opsparing hos Nordnet er øget med mere end 30 %. Resultatet for den danske del af virksomheden steg til godt 47 mio. SEK for hele 2019, hvilket er en fremgang på knapt 40 % sammenlignet med 2018.

–   Jeg er både glad for og stolt af Nordnets fremgang i Danmark. I løbet af de seneste 12 måneder er vores kundebase øget med 20 procent, og resultatet for hele 2019  er knapt 40% bedre end det foregående år. Det kan vi takke vores kunder for – vi ved at Nordnet er et af de mest anbefalede brands på det danske marked og den høje kundetilfredshed betyder, at vores kunder er vores bedste ambassadører, siger Anne Buchardt, landechef i Nordnet i Danmark.

For mere information, kontakt:
Anne Buchardt, Landechef i Nordnet Danmark
+45 25 43 18 25. anne.buchardt@nordnet.dk

Nordnet er en digital bank til opsparing og investering, som findes i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Med brugervenlighed, tilgængelighed, et bredt udbud og lave priser giver vi vores kunder mulighed for at nå deres opsparingsambitioner. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.