Sparexpert till Nordnets Kundbord

Sweden, Stockholm

job-img

För 20 år sedan omdefinierade Nordnet finansbranschen som den första digitala banken i Norden. Nu är vi på väg att göra det igen. Vi ska bygga den bästa kundupplevelsen i vår bransch och skapa nästa generations bank. För att uppnå detta behöver vi fantastiska människor, fantastiska teams och en fantastisk teknologi. Vill du vara med och bygga det nya Nordnet?

Vi söker nu nya heltidskollegor, Sparexperter, till vårt kundbord. Vill du lära dig mer om sparande och aktiehandel och få möjligheten att sprida den kunskapen, samtidigt som du bygger en bred grund för en framtida karriär inom Nordnet – sök denna tjänst!

Vi är ett ungt och drivet gäng som brinner för att tillsammans skapa mervärde för våra kunder. Vi vill omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande och söker nu dig som vill vara med på den resan.

Vad innebär en dag som sparexpert?

En typisk dag kan bestå i:

  • Besvara kunder via telefon och e-mail
  • Att hjälpa till med enklare frågor om tex aktiehandel, emissioner, värdepappersbelåning och pension till att lösa mer komplexa kundproblem
  • Att hjälpa människor att få ut det mesta av sitt sparande 
  • Att berätta för våra kunder om de tjänster de ännu inte lagt märke till att vi har (Bolån, Shareville, Aktielåneprogram, för att nämna några)
  • Att ge feedback till din chef och dina kollegor på hur vi kan bli bättre
  • Att vara kunders röst innanför Nordnets väggar och se till att feedback vi får omvandlas till nya innovativa lösningar för våra kunder

Du är alltså tillsammans med dina kollegor ansvarig för att ge våra kunder förstklassig service via telefon och e-mail. 

Du arbetar proaktivt med målet att inspirera alla du pratar med kring sparande. Vi strävar efter att ge ett mervärde till kund i alla kontakter, vilket innebär att du med hög energi och starkt engagemang ser till att göra våra kunder medvetna om alla grymma tjänster vi har för att förbättra deras sparande. Vi jobbar med KPI:er och följer upp vår prestation kontinuerligt.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss kan du läsa om vår kollega Mys syn på Nordnet och sitt jobb som sparexpert här. 

Din profil

För att trivas hos oss är en nyckelegenskap en hög ambitionsnivå och ett brinnande intresse för service och sparande. Du förstår att snabba svarstider och personlig service är avgörande för kundnöjdheten. Du håller med om att försäljning och service går hand i hand, och är självklara ingredienser i att bygga en kundupplevelse i världsklass.

Du tar ett stort eget ansvar och egna initiativ för att lösa problem. Du är en engagerad och måldriven person som alltid vill överträffa ställda förväntningar. 

Det är en fördel om du erfarenhet av kundservice från annan bank eller annan bransch. Du har troligen en akademisk examen inom ekonomi/finans eller motsvarande.

 Det här erbjuder vi dig 

Hos oss får du möjligheten att jobba i en nordisk miljö med fokus på innovation och produktutveckling. Vi accelererar, förnyar oss själva och bygger just nu en kundupplevelse i världsklass. Våra ambitioner är höga och du kommer vara med på en fartfylld och utmanade resa med ett härligt team av skarpa och engagerade kollegor. Här finns det stor utvecklingspotential och möjligheter att få vara med och omdefiniera finansvärlden samt ge våra kunder makten över sitt eget sparande.

Sparexpert på Nordnet är den bästa plattformen att stå på för en vidare karriär inom Nordnet. Här kommer du rakt in i hjärtat av vår verksamhet – du sitter närmast kunden och bidrar till vår kärna, och lär dig samtidigt vårt breda sortiment av sparprodukter och vad våra kunder efterfrågar. Vi värnar om våra talanger oavsett vart i bolaget man sitter, och med det nätverk man bygger upp internt ges möjlighet för våra duktiga kundservicekollegor gå vidare till andra roller, antingen vidare inom den svenska säljorganisationen eller till andra delar av Nordnet som t.ex. Bank Operations, Credit, Risk, Product, Tech etc. Ett tydligt exempel på det kan du läsa mer om här, där vi berättar om vår kollega Eriks resa på Nordnet.

Vi är 500 anställda i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Engelska är vårt koncernspråk, och det ger oss möjlighet att rekrytera skarpa medarbetare från hela världen.

Besök oss på www.nordnetab.comwww.nordnet.se, www.nordnet.nowww.nordnet.dk och www.nordnet.fi

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att träffa dig!

Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev snarast möjligt. Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande.

Välkommen att kontakta mig, Anna Hallgren på anna.hallgren@nordnet.se, om du har frågor kring tjänsten.

Vi vill också göra dig uppmärksam på att Nordnet tar kreditupplysning och gör bakgrundskontroll på alla som vi avser ska arbeta hos oss.

*Application for this job is currently closed

Back

X