Pressmeddelanden Nordnet

Pressmeddelanden

Pressmeddelanden.

Pressmeddelanden

Vad är senaste nytt hos Nordnet? Hur beter sig spararna hos Nordnet på den svenska, norska, danska och finska marknaden? Här hittar du alla pressmeddelanden från oss.

Oktober

2022-10-03

Børsuroen fører til storsalg blant private sparere

Historisk har høsten vært en urolig børsperiode og september var dessverre intet unntak. I løpet av måneden har Oslo Børs falt over 12 prosent og virkelig fått føle på ustabiliteten man opplever ellers i verden. Dette har skremt private sparere som selger aksjer for 360 millioner kroner.

Read full article

September

2022-09-30

Nordnet launches the cheapest mortgage in Norway

Today, Nordnet launches a mortgage offering on the Norwegian market for the first time, with interest rates starting at 2.49 percent. The mortgage has the lowest interest rates in Norway and is aimed at private banking customers and high net worth individuals. To qualify for the most attractive rate, customers need to have at least NOK 10 million of savings capital on the Nordnet platform.

Read full article
2022-09-30

September: Spararna tar skydd i utdelningsaktier

I dystra september gjorde utdelningsaktier comeback i spararnas portföljer, visar statistik från Nordnet.

- Spararna satsade i högre utsträckning på defensiva bolag där utdelningen kan bli en krockkudde i börsoron, säger Frida Bratt, sparekonom på Nordnet.

Read full article
2022-09-07

Pludselig tegner der sig et politisk flertal for at hæve loftet på aktiesparekontoen

Nordnet har lavet en rundspørge blandt landets 12 største politiske partier for at høre om deres holdninger til skat på investeringer. Et flertal af de partier, der står til at komme i Folketinget efter valget, melder nu klar til at hæve loftet på aktiesparekontoen, og alle er villige til at se på kompleksiteten i skattesystemet. Det er godt nyt til den voksende skare af private investorer, der ikke har skatteregler som hobby. Og godt nyt for samfundet som helhed.

Read full article
2022-09-03

Stigende bekymring og høj handelsaktivitet blandt private investorer i august

Handelsaktiviteten steg markant blandt Nordnets kunder i august. I gennemsnit steg det daglige antal handler med hele 21 % sammenlignet med juli måned. Aktiemarkederne var præget af store udsving, blandt andet som følge af usikkerhed omkring renter og energipriser samt en række halvårsregnskaber fra velkendte selskaber. Det har sat sit præg på handlerne, hvor mange investorer særligt mod slutningen af måneden valgte at sælge ud og gå kontant.

Read full article
1 2 112