2014-12-16

Investeringsnettverket Shareville med over 30.000 aksjeporteføljer

Det har knapt gått tre måneder siden oppstarten når det sosiale investeringsnettverket Shareville nå runder over 30.000 aksje- og fondsporteføljer. Over 28.000 Nordnet-kunder med en samlet forvaltningskapital på mer enn 7 milliarder kroner har valgt å dele deres porteføljer på Shareville. 


Over 28.000 nordiske investorer har hittil valgt å gjøre deres aksje- og fondsporteføljer sosiale, noe som innebærer at de er synlige for alle brukere av tjenesten. Som bruker kan du blant annet se andre brukere sine aksje- og fondsinnehav, deres handel i realtid, diskutere aktuelle temaer eller aksjer, samt se topplister for hvilke brukere som har høyest avkastning.

– Vi er utrolig fornøyde med hvordan Shareville har blitt tatt imot av de nordiske investorene, og vi kan trygt si at dette så langt har gått over all forventning. Aktiviteten, diskusjonene og interaksjonen mellom brukerne på Shareville er høy, så tjenesten har åpenbart truffet en nerve og et behov i markedet. Feedbacken vi får fra kundene er at åpenhet og innsyn i hvilke investeringer andre brukerne gjør gir økt troverdighet i forhold til en del av de tradisjonelle aksjeforumene på nett, i tillegg til at tjenesten representerer et alternativt til den tradisjonelle rådgiveren og aksjemegleren for investeringstips, forteller Anders Skar, daglig leder i Nordnet Norge.

– Shareville vokser raskt, og hver fjerde nye Nordnet-kunde går nå direkte til Shareville. Dette ser vi som et bevis på det sosiale investeringsnettverkets sterke attraksjonskraft. Takket være Shareville kan nå hvem som helst bli, eller ta rygg på, vanlige sparere og investorer som beviselig også er «stjerneforvaltere», sier Anders Skar.

Nordnet kjøpte majoriteten av det sosiale investeringsnettverket Shareville i 2013 og har integrert dette med sin egen plattform og kundebase. Dette innebærer at over 420.000 nordiske kunder har mulighet til å gjøre sine aksjeporteføljer offentlige og få følgere. 

For mer informasjon, kontakt:
Anders Skar, daglig leder Nordnet Norge, tel. 959 222 77
E-mail: anders.skar@nordnet.no

Nordnet is a Nordic online bank with about 533,300 accounts in Sweden, Norway, Denmark and Finland. We offer private individuals and companies services that make it possible to take control over their financial future. We target conscientious savers in the Nordic countries. The holding company, Nordnet AB (plc), is listed on NASDAQ OMX Stockholm. Visit us at www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk and www.nordnet.fi.