2010-06-18

Med børsen på beachen

Nordnet lanserer en ny versjon av sin aksje- og fondsapplikasjon til iPhone. Med forbedret design, enklere og bedre tjenester for aksjehandel, samt en rekke funksjoner for deg som ikke er kunde hos Nordnet, kan du nå ta med deg aksjemarkedet på stranden eller hytta i sommer.

– Når vi lanserte vår applikasjon i februar var fokuset først og fremst på de viktigste funksjonene for handel med aksjer og fond, samt gi kundene mulighet til å følge sine aksje- og fondsinvesteringer på mobilen. Etter dette har vi med hjelp av brukerne jobbet hardt med å bygge inn mer avansert funksjonalitet. Med den nye versjonen trenger du dessutten ikke lengre være kunde hos Nordnet for å få tilgang. Tjenesten er nå åpen for alle som vil holde seg oppdatert på hva som skjer i aksjemarkedet, sier Anders Skar daglig leder i Nordnet Bank.

I tillegg til at applikasjonen nå er tilgjengelig for absolutt alle, er de viktigste nyhetene en enklere ordreleggingsfunksjon og ordredybde, mulighet for å tilpasse hvilke nyhetskilder man ønsker å følge, og realtidskurser for aksjer som oppdateres hvert sekund.

– Sommeren står for døren, og nå kan alle aktive sparere holde seg oppdatert på sine aksje- og fondsinvesteringer, uansett om de er på stranden eller ligger i hengekøya på hytta, sier Anders Skar.

 

For ytterligere kommentarer kontakt:
Anders Skar, daglig leder Nordnet Bank Norge, +47 959 222 77
anders.skar@nordnet.no

Nordnet provides services that simplify savings, investments and loans to private investors in the Nordic region. We focus on active savings with a modern and smart approach. The holding company, Nordnet AB (plc), is listed on NASDAQ OMX Stockholm. Nordnet is the leading broker in the Nordic region with about 310,000 accounts in Sweden, Norway, Denmark, Finland, Germany and Luxembourg. Visit us at www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk, www.nordnet.fi, www.nordnet.de and www.nordnet.lu.