2018-03-09

Niklas Odenwall stopper som landechef for Nordnet i Danmark

Niklas Odenwall stopper som landechef for Nordnets danske filial. Rekruttering af ny landechef er i gang.

Niklas Odenwall har arbejdet i Nordnet siden 2011. Først som landechef for den finske filial, og siden slutningen af 2016 som landechef i Danmark. 

– Niklas har med succes ledt vores finske virksomhed i mange år og fik i 2016 en tydelig opgave med at sætte en god struktur for den danske organisation og sikre, at vores danske filial kunne udnytte den skalerbarhed, som findes i Nordnets organisation, når det gælder f.eks. IT, operations og administration. Dette arbejde har Niklas fuldført, og vi er enige om, at vore veje nu skilles. Jeg vil takke Niklas for mange års hårdt arbejde og højt engagement og ønske ham held og lykke i hans karriere fremover, siger Peter Dahlgren, adm. direktør i Nordnet.

Niklas Odenwall fortsætter sin rolle som landechef i Danmark til og med juli 2018. Processen med at finde en erstatning er i gang, men er endnu ikke afsluttet.

– Det har været meget spændende at udfordre markedet for opsparing og investering i både Danmark og Finland igennem mange år. I min seneste opgave som landechef i Danmark er jeg især stolt over den store vækst, vi har oplevet det seneste år i opsparet kapital og antallet af nye kunder, samt den høje tilfredshed vi oplever blandt de danske private investorer, siger Niklas Odenwall, landechef i Danmark.

For yderligere information, kontakt venligst:
Johan Tidestad, kommunikationschef Nordnet
Tel: +46 708 875 775
E-post: johan.tidestad@nordnet.se

Nordnet er en bank for investering i værdipapirer, og vi findes i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Ideen bag Nordnet er at give kunderne kontrollen over deres penge og investeringer, og målet er at blive den foretrukne bank for investorer i Norden. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.