2010-02-19

Nordnet goes iPhone!

Nordnet Norge lanserer i dag sin applikasjon for iPhone, og er dermed først i Norge med å tilby aksje- og fondshandel i den populære mobiltelefonen. I Sverige, hvor applikasjonen ble sluppet for en knapp måned siden, har den blitt en kjempesuksess.

I applikasjonen kan man følge aksjemarkedet, få oversikt over sin konto og sine aksje- og fondsplasseringer samt kjøpe og selge aksjer og fond. Sikkerheten har blitt prioritert i utviklingen og har samme type kommunikasjonskryptering som finnes i Nordnets øvrige tjenester. Applikasjonen slippes i dag og kan lastes ned kostnadsfritt via App Store og søkeord ”Nordnet”.

– Flere og flere banktjenester flyttes inn i mobilen. I dag kan telefonen i prinsippet erstatte hele den vanlige nettbanken. Som aktiv sparerer og investor sitter man ikke ved datamaskinen 24 timer i døgnet, men nå er det mulig å holde seg oppdatert på det som skjer i markedet og med sparepengene uansett når og hvor du er, sier Anders Skar daglig leder i Nordnet Bank.

Applikasjonen har vært tilgjengelig i Sverige i en knapp måned, og har blitt en suksess i finanskategorien med over 5.000 nedlastninger.

– Det er tydelig at kundene ønsker bank i mobilen. I dag bruker de fleste datamaskinen for å utføre banktjenester men mobiltelefonen kommer til å bli den neste store kanalen. Vi tar det første steget nå ved å tilby aksje- og fondshandel i mobilen, men etterhvert som vi lanserer mer tradisjonelle banktjenester i Norge vil mobil være et viktig satsningsområde, sier Anders Skar.

Demo av applikasjonen på YouTube: http://www.youtube.com/nordnetnorge

Filer

Bilder