2020-04-17

Nordnet har nået en million kunder

Nordnet meddeler i dag, at man har nået 1 million kunder i Norden. Alene i løbet af 1. kvartal i år fik banken 90.000 nye kunder.

Nordnet startede i en loftslejlighed i Stockholm i 1996 og er i sin knapt 25-årige historie vokset fra at være en svensk internetmægler til en digital bank med aktiviteter i fire lande – Sverige, Norge, Danmark og Finland. Nordnet nåede 500.000 kunder så sent som i februar 2016, og nu har banken altså fordoblet kundebasen på godt fire år.

–   Det er en stor milepæl for os her i Nordnet, og for mig også et godt billede af, at vores ambition om at gøre investering og opsparing tilgængeligt for alle er noget, som taler til mange mennesker på tværs af landegrænser. Vi vil gerne sige tak til alle vores nu 1 million kunder for den tillid, I viser os ved at placere jeres opsparing hos os – og for hver dag at udfordre os med spørgsmål og feedback, udtaler Anne Buchardt, landechef i Nordnet Danmark.

Nordnet i Danmark har i dag 140.000 kunder – svarende til 14 pct. af Nordnets totale kundebase. Herudover fordeler kunderne sig med 37 pct. i Sverige, 32 pct. i Finland og 17 pct. i Norge. Kundetilvæksten i de seneste 12 måneder har været på 26 pct. på nordisk plan, og banken er hermed i løbet af et år vokset fra 795.000 til nu 1 million kunder. I det danske marked har Nordnet oplevet en tilvækst på hele 33 pct. det seneste år.

–   I begyndelsen bestod Nordnets tilbud af online aktiehandel til lave omkostninger på det svenske marked. I dag er vi en nordisk bank med bredt udbud inden for opsparing, pension og udlån, som vokser hurtigt på alle områderne, siger Anne Buchardt, landechef i Nordnet Danmark.

For mere information, kontakt:
Johan Tidestad, kommunikationschef
johan.tidestad@nordnet.se, +46 708 875 775

Nordnet er en digital bank til opsparing og investering, som findes i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Med brugervenlighed, tilgængelighed, et bredt udbud og lave priser giver vi vores kunder mulighed for at nå deres opsparingsambitioner. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.