2008-04-03

Nordnet keskittyy aktiivisiin sijoittajiin

Torstaina 3. huhtikuuta Nordnet avaa pörssihuoneen Helsingissä ja Tukholmassa. Helsingissä on paikkoja 6-8 kaupankävijälle, Tukholmassa paikkoja on 16–18.

Helsingin pörssihuone on ainut laatuaan Suomessa. ”Pörssihuoneet ovat tärkeä osa aktiivisimpiin asiakkaisiin keskittyvää Active Trader -konseptiamme. Näemme Pohjoismaat kokonaisuudessaan kotimarkkinoinamme, ja siksi on erityisen mieluisaa avata molemmat pörssihuoneemme samanaikaisesti”, toteaa Nordnetin toimitusjohtaja Carl-Viggo Östlund.

Pörssihuoneessa kaupankävijät saavat käyttöönsä täydellisen työpisteen tietokoneineen, näyttöpäätteineen ja ohjelmistoineen. ”Räätälöimme palvelun yksilöllisesti jokaiselle asiakkaallemme. Heillä on käytössään markkinoiden tehokkaimmat kaupankäyntiohjelmat kuten WinTrade ja SixProTrader. Nordnetilla on myös sopimuksia uutistuottajien, kuten Reutersin, kanssa”, kertoo Nordnetin Suomen maajohtaja Taru Rantala.

Nordnet järjestää aktiivisille sijoittajille omia analyytikkotapaamisia ja tapahtumia. ”Sijoittajat saavat edullisemmat välityspalkkiot ja paremmat korkoehdot. Annamme korkotakuun, joka tarjoaa aina korkean ottolainauskoron ja matalan antolainauskoron. Nordnet tarjoaa monia luottopalveluita, kuten päivänsisäisen kaupankäyntilimiitin ja lyhyeksi myynnin yli neljälläsadalla pohjoismaisella ja saksalaisella osakkeella”, sanoo Taru Rantala.

Nordnetin kautta asiakkaat voivat käydä kauppaa useimmilla instrumenteilla Pohjoismaissa, Saksassa, Englannissa, USA:ssa, Kanadassa ja puhelimen kautta jopa Australiassa. ”Pyrkimyksemme on, että aktiivisimmat asiakkaamme kokevat saavansa meiltä enemmän; matalat välityspalkkiot, paremmat korot ja korkean palveluasteen”, Taru Rantala sanoo.

Tervetuloa lehdistötilaisuuteemme huhtikuun 3. päivänä kello 12:00 WTC Helsinki –talossa, osoitteessa Aleksanterinkatu 17.

Mikäli haluatte lisätietoja, ottakaa yhteyttä Nordnet Pankin Suomen maajohtajaan Taru Rantalaan numeroon +46 70 492 2132 tai osoitteeseen taru.rantala@nordnet.se.

Filer