2018-09-03

Nordnet lancerer ny app til iPhone – tredobler rating i App Store

For knap en måned siden lancerede Nordnet en ny mobilapp til iPhone. Appen er blevet positivt modtaget blandt Nordnets kunder og ratingen i App Store er på meget kort tid tredoblet.

I begyndelsen af August blev Nordnets nye mobilapp til iPhone lanceret. Nogle af de største ændringer er bl.a. et helt nyt design, indlogning med fingeraftryk, mulighed for opsætning af personlige nyheder og smarte funktioner, som gør det enkelt at følge udviklingen over forskellige tidsperioder.

 Vores nye app indeholder flere funktioner, som vores kunder har efterspurgt, og vi er glade for, at appen har fået en positiv modtagelse. Efter de første 2.500 anmeldelser af appen steg ratingen i App Store til 4,3. Vi ser det som et tydeligt tegn på, at den opdaterede app indeholder de funktioner og det design, som vores kunder har efterspurgt, siger Katie Malou Nordenbøl, Head of Sales & Marketing hos Nordnet Danmark.

Kunderne har været involverede i appens udvikling fra start, og ambitionen har været at skabe en moderne investerings-app med en brugergrænseflade i topform.

– Vi har arbejdet hårdt på at forbedre vores app og ser dette som første skridt på vores nye digitale rejse. For os har det været vigtigt at fokusere på de mest anvendte funktioner i appen, og jeg synes, at vi har skabt et rigtig godt overblik og en god handelsfunktionalitet. Samtidigt får man i appen både mulighed for at se generelle nyheder og skræddersyede nyheder, der er tilpasset din portefølje, siger Katie Malou Nordenbøl, Head of Sales & Marketing hos Nordnet Danmark.

Den nye app er tilgængelig for alle kunder i App Store. Tidligere på sommeren lancerede vi også en ny app for Android-brugere, som du finder i Google Play.

For mere information, venligst kontakt:
Henrik Edström, PR-chef Nordnet
Tlf.: +46 70-421 84 66
E-mail: henrik.edstrom@nordnet.se 

Nordnet er en bank for investering i værdipapirer, og vi findes i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Ideen bag Nordnet er at give kunderne kontrollen over deres penge og investeringer, og målet er at blive den foretrukne bank for investorer i Norden. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.