2014-11-17

Nordnet lupaa asiakkailleen läpinäkyvää pankkitoimintaa

Pohjoismainen Nordnet Pankki lanseeraa tänään uuden viestinnän käsitteen ”Transparent Banking”. Uusi konsepti korostaa Nordnetin kunnianhimoa keskittyä avoimuuteen, selkeyteen ja läpinäkyvyyteen pankkitoiminnassa.


Nordnetin toteuttaman tutkimuksen mukaan 94,3 % suomalaisista on sitä mieltä, että pankin toiminnan läpinäkyvyys on tärkeää. Kuitenkin jopa 23,8 % kokee, että läpinäkyvyys ei toteudu oman pankin toiminnassa. Noin seitsemän kymmenestä vastaajasta kokee myös, että pankin toiminnan läpinäkyvyyden lisäämisellä olisi myönteinen vaikutus asiakassuhteeseen.

– Tiedämme, että asiakkaamme arvostavat läpinäkyvyyttä ja siksi haluamme nostaa sen ylemmäs agendallamme. Kun puhumme Transparent banking -käsitteestä, tarkoitamme avoimuutta yleisöä ja asiakkaita kohtaan. Uusi viestintäkonsepti ilmaisee liiketoiminnan tärkeää kulmakiveä, joka meillä on aina ollut, mutta jota emme ole aina pystyneet viestimään. Tavoitteemme on toimia läpinäkyvästi ja avoimesti kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla, kertoo Nordnet Suomen maajohtaja Niklas Odenwall.

Nordnetin uusi viestintäkonsepti lanseerataan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Sen on kehittänyt mainostoimisto Fortune. Mainosvideot on ohjannut Joakim Thorn ja tuottanut The Producers.

Kun Transparent Banking -konsepti lanseerataan, Nordnet aloittaa myös Läpinäkyvää -blogin, jossa Nordnetin työntekijät kertovat avoimesti, mitä toimenpiteitä organisaatiossa on tehty läpinäkyvyyden lisäämiseksi.

Tutkimuksen toteutti CINT ja tulokset perustuvat yhteensä 1035 suomalaisen 15–70 –vuotiaan vastaajan 10.–16.11.2014 antamiin vastauksiin. Tutkimuksen virhemarginaali on noin +/-3 %.

Lisätietoa antaa:

Niklas Odenwall, Nordnet Suomen maajohtaja
040 565 6043/ niklas.odenwall@nordnet.fi

Nordnet is a Nordic online bank with about 533,300 accounts in Sweden, Norway, Denmark and Finland. We offer private individuals and companies services that make it possible to take control over their financial future. We target conscientious savers in the Nordic countries. The holding company, Nordnet AB (plc), is listed on NASDAQ OMX Stockholm. Visit us at www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk and www.nordnet.fi