2020-12-10

Nordnet runder 200.000 kunder i Danmark

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi i dag har sagt velkommen til kunde nummer 200.000 i Danmark. Alene i 2020 er der kommet 80.000 nye danske kunder med på Nordnet-bølgen.

Nordnet blev grundlagt i 1996 og er i løbet af sin knapt 25-årige historie vokset fra at være en svensk netmægler til en markedsledende digital platform for opsparing og investering i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Nordnet er netop blevet børsnoteret blandt large cap-selskaberne på Nasdaq Stockholm den 25. november i år.

I Danmark nåede Nordnet milepælen 100.000 kunder så sent som i januar 2019, og ved det seneste årsskifte var kundebasen steget til 120.000. Tilgangen af kunder i løbet af 2020 har frem til i dag været på 80.000, svarende til en vækst på næsten 70 procent.

– At så mange private investorer i Danmark vælger Nordnet, er selvfølgelig noget, vi både er vanvittig stolte over og taknemmelige for. Ikke mindst fordi det afspejler lige præcis det, som Nordnet er sat i verden for. At gøre investering og opsparing tilgængeligt for alle – nemt, transparent og med lave omkostninger, siger Anne Buchardt, landechef i Nordnet Danmark.

Nordnet oplever samtidig, at kundebasen bliver stadig bredere. I løbet af 2020 er antallet af kvinder blandt investorerne vokset med 89 procent, mens antallet af mænd er vokset med 58 procent. Samtidig er det tydeligt, at stadig flere kunder efterspørger bæredygtige investeringsløsninger.

– 2020 har været et usædvanligt år – også på investeringsmarkederne. Vi har oplevet et kæmpe boost i danskernes interesse for at investere deres stigende opsparing. Samtidig sker der et markant skift over mod digitale udbydere. Vores ambition er fortsat at være danskernes foretrukne digitale platform, når det kommer til opsparing og investering. Det er en ambition, der forpligter, og vi arbejder hver dag benhårdt for at leve op til den tillid, som vores nu mere end 200.000 kunder viser os, siger Anne Buchardt, landechef i Nordnet Danmark.

Nordnet Danmark er kåret som årets børsmægler i 2020.

For mere information, kontakt:

Johan Tidestad, kommunikationschef

johan.tidestad@nordnet.se, +46 708 875 775

Nordnet er en digital platform til opsparing og investering, som findes i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Med brugervenlighed, tilgængelighed, et bredt udbud og lave priser giver vi vores kunder mulighed for at nå deres opsparingsambitioner. Besøg os på www.nordnet.dk eller www.nordnetab.com.