2021-08-24

Nordnet-sovellus voitti kansainvälisen Red Dot Award -muotoilupalkinnon

Nordnet on voittanut arvostetun Red Dot Design Award -palkinnon. Palkinto myönnetään Nordnetin mobiilisovellukselle kategoriassa "Brändit ja viestintä".

Red Dot Award on yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. Sen jakaa vuosittain saksalainen Design Zentrum Nordrhein Westfalen -järjestö. Palkintoa on jaettu vuodesta 1955 lähtien ja tuomaristoon kuuluu 24 kansainvälistä muotoilun asiantuntijaa. Voittajat erottuvat poikkeuksellisella laadullaan tuote- ja viestintämuotoilussa.

  • Tämä palkinto merkitsee meille paljon. Olen erittäin ylpeä sekä sovelluksesta että sen takana olevasta tiimistä. Käyttäjäkokemus, moderni muotoilu ja tiheä päivitystahti ovat avainsanoja kehitystyössämme. Olemme uskomattoman iloisia siitä, että tuomaristo on antanut meille tämän tunnustuksen, sanoo Nordnetin tuotejohtaja Rasmus Järborg.

Yritykset, suunnittelijat ja toimistot ympäri maailmaa osallistuvat luovien projektiensa kanssa kilpailuun, jonka palkinnot jaetaan kolmessa kategoriassa: brändit ja viestintämuotoilu, tuotemuotoilu sekä muotoilukonsepti. Nordnetin voittama palkinto kuuluu pääkategoriaan “Brändit ja viestintämuotoilu” ja sen alakategoriaan “Rahoitussovellukset”. Lisätietoja kilpailusta on saatavilla osoitteessa www.red-dot.org.

Nordnet-sovellus lanseerattiin loppuvuodesta 2018. Uusi sovellusversio julkaistaan keskimäärin joka yhdeksäs päivä. Nykyään noin 60 prosenttia Nordnetin 1,5 miljoonasta asiakkaasta käyttää Nordnetin palveluita vain tai enimmäkseen Nordnet-sovelluksen kautta. Vuoden 2021 alkupuoliskolla noin 30 prosenttia kaikista Nordnetin kautta tehdyistä toimeksiannoista tehtiin Nordnet-sovelluksessa.

  • Uskomme, että mobiilista on tulossa yhä tärkeämpi kanava yksityisten talousasioiden hoitamiseen. Yli puolet asiakkaistamme käyttää nykyään ainoastaan tai pääasiassa mobiilisovellusta kirjautuakseen Nordnetin palveluun ja tarkastellakseen säästöjään ja sijoituksiaan. Sovellus on meille ja asiakkaillemme tärkeä prioriteetti ja siksi on erityisen hienoa saada Red Dot Awardin kaltainen arvostettu palkinto, sanoo Nordnetin tuotejohtaja Rasmus Järborg.

Nordnet-sovellus on saatavilla Applen App Storesta ja Google Playsta.

Lisätietoja antaa:

Johan Tidestad, viestintäjohtaja
+46 708 875 775, johan.tidestad@nordnet.se