2021-08-24

Nordnets app vinner den internasjonale designprisen Red Dot Award

Nordnet har vunnet den prestisjetunge prisen Red Dot Design Award. Prisen tildeles Nordnet i kategorien «Varemerke og kommunikasjon» for selskapets mobilapp.

Red Dot Award er en av verdens største og mest anerkjente designpriser og deles ut hvert år av den tyske organisasjonen Design Zentrum Nordrheim Westfalen. Designprisen ble grunnlagt i 1955 og juryen består av 24 internasjonale designeksperter. Vinnerne utmerker seg gjennom eksepsjonell kvalitet innen produkt- og kommunikasjonsdesign.

– Denne prisen betyr mye for oss, og jeg er stolt av både appen og hele teamet bak. Brukervennligheten, det moderne designet og de jevnlige oppdateringene er nøkkelordene i vårt arbeid med appen, og vi setter stor pris på at juryen har gitt oss denne utmerkelsen, sier Rasmus Järborg, produktsjef i Nordnet.

Kreative prosjekter fra hele verden er nominert, og prisen deles ut de tre kategoriene: Varemerke og kommunikasjon, produkter, og konsept. Antall bidrag i konkurransen var rekordhøyt i år. Nordnet vinner pris i hovedkategorien «Varemerke og kommunikasjon» og underkategori «Finans-app». Ytterligere informasjon om konkurransen finner du på www.red-dot.org

Nordnets app i det nåværende designet ble lansert i 2018, og en oppdatert versjon utgis hver niende dag. Appen har raskt blitt høyt verdsatt av kundene, og omtrent 60 prosent av Nordnets 1,5 millioner kunder benytter hovedsakelig appen. Den stod for rundt 30 prosent av alle transaksjoner hos Nordnet i første halvår 2021.

– Vi ser at mobilen stadig blir en viktigere kanal for privatøkonomi, og at mer enn halvparten av våre kunder for det meste benytter appen til å logge inn på Nordnets plattform for å holde øye med sparingen. Appen er høyt prioritert både av oss og våre kunder, og derfor er det ekstra morsomt å få en så prestisjefull utmerkelse som Red Dot Award, sier Rasmus Järborg, produktsjef i Nordnet.

Nordnets app er tilgjengelig i App Store og Google Play.

Johan Tidestad, kommunikasjonssjef Nordnet

0708-875 775, johan.tidestad@nordnet.se

Nordnet er en digital bank for sparing og investeringer som opererer i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Med brukervennlighet, tilgjengelighet, et bredt tilbud og lave priser, gir vi kundene våre muligheten til å nå sine ambisjoner som sparere. Besøk oss på www.nordnet.no, www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.