2011-08-26

Nordnets nye spareøkonom: ”Sitt ikke stille i båten”

Nordnet lanserer i dag 32 år gamle Sissel Olsvik Vammervold som sin nye ”spareøkonom”.


Hensikten med å ha en spareøkonom er å ha en ekspert som kun konsentrerer seg om spørsmål som handler om ting som ligger nært folks lommebok, dvs spørsmål som interesserer sparere og folk som ønsker å komme i gang med å spare- forhåpentligvis folk flest.

  Vi får daglig mange spørsmål fra folk som sparer i Nordnet og flere har henvendt seg til oss med et ønske om mer kunnskap rundt det som handler om privatøkonomi, altså det som ligger lommeboken nærmest. Spesielt merker vi det i urolige tider som nå. Sissel er ekspert på området og snakker sparernes eget språk, strippet for vanskelig finansterminilogi og hun blir derfor et friskt alternativ til eksisterende talspersoner, sier Anders Skar, Daglig leder i Nordnet Norge.

Selve begrepet spareøkonom er nytt i Norge selv om det finnes tallrike privatøkonomer og forbrukerøkonomer

  Tittelen spareøkonom har ikke blitt brukt i Norge før i dag, men begrepet og tittelen passer perfekt for denne rollen i og med at det er sparerelaterte tema og spørsmål nært lommeboken til vanlige folk som jeg kommer til å mene noe om. Mitt mål i denne posisjonen er å veilede og snakke for den vanlige sparer i den offentlige debatten sier Sissel Olsvik Vammervold, Spareøkonom hos Nordnet.

Sissels beste spareråd i disse urolige tider er:

  Har du spareavtale, fortsett med den. Har du ikke, er det et bra tidspunkt å opprette en nå.

  Ikke vær nervøs: etter en bunn kommer en oppgang og over tid er det flere oppganger enn nedturer.

  Ikke sitt stille i båten! Har du litt ekstra penger tilgjengelig og god sparehorisont, er det salg på børsen akkurat nå og en god anledning til å kjøpe litt ekstra fond eller aksjer.

Fakta om Sissel:

Ålder: 32 år

Status: Gift

Utbildning: Sivilmarkedsfører fra BI, samt master i international Finance fra CERAM Sophia Antipolis, Frankrike.

For ytterligere kommentarer kontakt:
Sissel Olsvik Vammervold, Spareøkonom på Nordnet på: 907 82 282 alternativt
Sissel.Olsvik.Vammervold@nordnet.no

Bilder