2018-08-20

Shareville runder 200.000 medlemmer

Nordnets sociale netværk for opsparing og investering, Shareville, blev lanceret i efteråret 2014 og har nu rundet de 200.000 medlemmer.

– Shareville har haft en fantastisk udvikling siden vi lancerede tjenesten i 2014. Antallet af influencers på platformen er nu oppe på 200.000 og er steget med 30 procent alene det seneste år. Sociale medier og investering er en god kombination, og på Shareville kan medlemmerne let dele aktietips og investerings-idéer med hinanden, siger Katie Malou Nordenbøl, Head of Sales & Marketing hos Nordnet Danmark.

Porteføljerne på Shareville bliver ratet med 0-3 stjerner. Systemet belønner risikojusteret afkast målt som sharpe ratio. Den første stjerne får alle, der har et positivt afkast. Den anden stjerne gives til dem, der klarer sig bedre end halvdelen af medlemmerne, som har positivt afkast. Og den tredje stjerne deles ud, når porteføljen tilhører den tiendedel, som har den højeste sharpe ratio af dem med positivt afkast. For den sidstnævnte gruppe har Shareville udviklet et indeks, som måler afkast og sharpe ratio for alle porteføljer, som har tre stjerner. Dette sammenlignes med det nordiske indeks OMX Nordic 120 GI, som spejler udviklingen for de 120 største nordiske selskaber.

De seneste tolv måneder (august 2017 – juli 2018) har de medlemmer på Shareville, som har tre stjerner, genereret et afkast på 49,5 procent til en sharpe ratio på 4,8. Til sammenligning har de nordiske børser haft et afkast på 5,9 procent og en sharpe ratio på 0,7 i den samme periode.

– På Shareville finder du nogle af Nordens absolut dygtigste private investorer. Vores topmedlemmer har det seneste år opnået et afkast på næsten 50 procent med en risiko, som er væsentligt lavere end børsen, hvilket er meget imponerende. Jeg opfordrer alle, der interesserer sig for investering, til at gå ind og følge vores influencers, se, hvilke aktier de investerer i – og måske endda lade dig inspirere af deres handler, siger Katie Malou Nordenbøl, Head of Sales & Marketing hos Nordnet Danmark. 

For mere information, kontakt venligst:
Henrik Edström, PR-chef Nordnet
Tel: +46 70 421 84 66
E-mail: henrik.edstrom@nordnet.se

Nordnet er en bank for investering i værdipapirer, og vi findes i Danmark, Sverige, Finland og Norge. Ideen bag Nordnet er at give kunderne kontrollen over deres penge og investeringer, og målet er at blive den foretrukne bank for investorer i Norden. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.