2019-03-29

Taalerin rahastot yksityissijoittajien saataville Nordnetin kautta

Nordnetin yli 50 rahastoyhtiön rahastovalikoima laajenee entisestään, kun arvosijoittamisen uranuurtajan Taalerin rahastot tulevat Nordnetin 230 000 asiakkaan saataville. 

Taaleri on solminut rahastojen jakelusopimuksen Nordnetin kanssa. Jatkossa Nordnetin asiakkaat voivat sijoittaa 12 Taalerin rahastoon. Rahastoihin sisältyvät mm. Taalerin arvorahastot Arvo MarkkaArvo Kruunu ja Arvo Rein, sekä korkorahastot Globaali KorkoKorkeammat Korot ja Lyhyet Korot

Taaleri on Helsingin pörssiin listattu suomalainen kasvuyritys, jonka liiketoiminta koostuu varainhoidosta, rahoituksesta ja energialiiketoiminnasta. Taalerin toimintaa on alusta alkaen ohjannut rohkea oman tien kulkeminen sekä uusien sijoitusmahdollisuuksien etsiminen asiakkaille. Taaleri yhdistää ennakkoluulottomasti ideoita, yrittäjiä ja pääomia sekä tukee vastuullista omistajuutta. Taalerilla oli vuoden 2018 lopussa hallinnoitavia varoja 5,7 miljardia euroa ja varainhoidon asiakkaita 5 400.

 Olemme ylpeitä, että Taaleri valitsi Nordnetin kumppanikseen. Taalerilla on erittäin vahva brändi varainhoitoasiakkaiden keskuudessa ja Taalerin rahastot ovat menestyneet erinomaisesti. Asiakkaamme pääsevät nyt helposti käsiksi arvostettuihin rahastoihin ja jo pienillä sijoituksilla. Uskon rahastojen nousevan nopeasti suosituimpien rahastojen joukkoon Nordnetissä, sanoo Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen.

Nordnetin 230 000 suomalaisesta asiakkaasta yli 100 000:lla on rahastoja. Keskimääräinen rahastokuukausisäästäjä sijoittaa rahastoihin vajaat 150 euroa kuukaudessa. Mediaanisäästäjä laittaa hieman vähemmän, noin satasen kuukaudessa.

 Yhteistyö Nordnetin kanssa auttaa meitä tavoittamaan yli 200 000 yksityissijoittajaa. Uskomme, että sekä korko- että Arvo-rahastomme tuovat hyvän lisän Nordnetin rahastovalikoimaan. Taalerin tavoitteena on jo pitkään ollut tarjota varainhoitoa laajemmalle asiakaskunnalle. Tämä yhteistyö tarjoaa meille oivan mahdollisuuden siihen, sanoo Taaleri Varainhoidon asiakkuuksista vastaava johtaja Antti Törmänen 

Taaleri Arvo Markka -rahaston päävastuullisena salkunhoitajana toimii Suomen kenties arvostetuin ja palkituin salkunhoitaja Mika Heikkilä, joka on luotsannut useita rahastojaan arvosijoitusmenetelmällä vuodesta 1999. 

Nordnet ei peri rahastoista merkintä- tai lunastuspalkkioita. Minimisijoitus rahastoihin on 15 eur/merkintä. Taalerin rahastoja voi merkitä Nordnetin kautta 1.4.2019 alkaen. www.nordnet.fi/taaleri

Lisätietoja antavat: 

Suvi Tuppurainen, Nordnet Suomen maajohtaja

+358 50 380 3877, suvi.tuppurainen@nordnet.fi

Jouko Kantola, toimitusjohtaja, Taaleri Rahastoyhtiö Oy

+358 50 549 5596, jouko.kantola@taaleri.com