2023-02-22

Tine Vestergren Uldal udnævnt til ny landechef for Nordnet i Danmark

Tine Vestergren Uldal er udnævnt til ny chef for Nordnets danske forretning og tiltræder den 1. juni 2023.

Tine Vestergren Uldal har en lang karriere i finanssektoren bag sig og har i de sidste 17 år haft en række forskellige stillinger i Nordea. Herfra kommer Tine med en bred erfaring i forhold til både produkter og serviceydelser inden for investering og opsparing, herunder ikke mindst udvikling af rådgivningsydelser samt investeringsløsninger til institutionelle kunder. Tine varetager i dag rollen som ”Head of Investment Services & Development” i Nordea.

– Jeg er meget glad for, at det er lykkedes os at rekruttere Tine som chef for vores danske forretning. Tine har en lang erfaring fra den finansielle sektor og et bredt kendskab til både det danske og det nordiske opsparingsmarked. I denne rolle er det vigtigt at kunne kombinere et højt strategisk niveau med en evne til at få tingene til at ske. Det er egenskaber, som Tine besidder til fulde i kombination med gode lederevner og en solid erfaring med finansiel regulering. Samlet set har Tine den helt rigtige profil til at tage Nordnet Danmark til det næste niveau, siger Lars-Åke Norling, CEO i Nordnet.

– Jeg glæder mig meget til at tiltræde som landechef for Nordnet i Danmark. Nordnet har gjort en stor indsats for at demokratisere opsparing og investering og givet de private danske investorer adgang til et bredt og lettilgængeligt udbud af investeringsprodukter til lave omkostninger. Forretningen er vokset markant de seneste år, men der er stadig masser at tage fat på, ikke mindst på pensionsområdet. Nu ser jeg frem til at lære medarbejderne i den danske organisation at kende og sammen med dem sætte retningen for den fortsatte vækst, siger Tine Vestergren Uldal, tiltrædende landechef for Nordnet i Danmark.

Brian Buus Madsen vil fortsat stå i spidsen for den danske forretning som fungerende landechef frem til 1. juni 2023.

For mere information, kontakt:

Johan Tidestad, kommunikationschef Nordnet

+46 708-875 775

johan.tidestad@nordnet.se

Nordnet er en ledende nordisk digital platform for opsparing og investering. Gennem innovation, enkelhed og transparens udfordrer vi traditionelle strukturer og giver private investorer adgang til samme information, værktøjer og service som professionelle investorer. Besøg os på www.nordnetab.com, www.nordnet.se, www.nordnet.no, www.nordnet.dk eller www.nordnet.fi.